Doel

SDNA-spray is een preventiemiddel in de strijd tegen overvallen, ramkraken en inbraken. De strategie achter het gebruik ervan is gebaseerd op het principe van geloofwaardige afschrikking. Wie SDNA-spray gebruikt maakt het risico voor een dader groter. Gemarkeerd met een unieke DNA code is hij voor de politie eenvoudiger in verband te brengen met een plaats delict. Een overvaller zal zich daarom nog een keer extra bedenken voordat hij een zaak uitkiest die met SDNA-spray is uitgerust.

Minder overvallen en inbraken

Tijdens diverse projecten is gebleken dat het aantal inbraken en overvallen aanzienlijk terugloopt wanneer bedrijven gebruikmaken van SDNA-spray. Het gebruik van de SDNA-douche wordt met behulp van stickers en borden altijd duidelijk aangegeven. Voor een dader is er hierdoor geen twijfel mogelijk: een inbraak of overval in dit gebied vergroot de kans om tegen de lamp te lopen.

Veilig gevoel

SDNA-spray is een actief preventiemiddel en zorgt daardoor voor een verbetering van het veiligheidsgevoel van de gebruikers. Slachtoffer worden van een overval of inbraak is de angst van elke ondernemer. Gebruikers van SDNA-spray geven aan zich sinds het gebruik ervan veiliger te voelen in hun zaak.

Wilt u uw bezittingen en personeel beschermen tegen overvallers en inbrekers? Twijfel dan niet en vraag meer informatie en/of een offerte aan via onze contactpagina.