Doel

SDNA-markering is een effectief middel in de strijd tegen inbraken en diefstal. Het doel van de markering is om inbrekers en dieven af te schrikken en ervoor te zorgen dat zij niet aan uw spullen komen. Wie SDNA-markering gebruikt om zijn bezittingen te merken maakt het risico voor daders en helers groter. Gemarkeerd met een unieke code zijn producten voor de politie namelijk eenvoudig terug te leiden naar de rechtmatige eigenaar. De kans dat u uw eigendommen na een diefstal terugvindt is hierdoor groter en SDNA-markering is een sterk hulpmiddel voor de politie om het dossier tegen een verdachte rond te krijgen.

Minder diefstallen

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het aantal inbraken en diefstallen aanzienlijk afneemt wanneer gebruik gemaakt wordt van DNA-markering. Met behulp van stickers en borden maken gebruikers duidelijk dat ze SDNA gebruiken. Dit zorgt ervoor dat daders op de hoogte zijn van het extra risico dat ze lopen. Uw bezittingen zijn door het gebruik van SDNA-markering veel minder aantrekkelijk voor dieven.

Toch een woninginbraak? Geld terug!

SDNA gelooft in de afschrikwekkende werking die van SelectaDNA uitgaat. Daarom bieden wij een unieke garantie aan. Heeft u uw bezittingen gemarkeerd met SelectaDNA en wordt u desondanks slachtoffer van woninginbraak dan krijgt u het aankoopbedrag van een SelectaDNA Homekit geheel terug.

Lees meer over onze garantieregelin​g

Wilt u uw bezittingen beschermen tegen inbrekers en dieven? Twijfel dan niet. Bestel direct uw eigen SDNA-markeringskit.