Waar kunt u Microdust® toepassen?

SDNA maakt uw eigendommen traceerbaar. Het product is toe te passen op vrijwel alle producten die u buitenshuis wilt beveiligen tegen diefstal.

Enkele voorbeelden:

- Kabels
SDNA is bijzonder geschikt voor het op grote schaal markeren van (koperen) kabels. Het product is zeer weerbestendig. Door efficiënt te markeren kunt u met 1 spuitbus een behoorlijke lengte beveiligen.

- Agrarisch materieel
Werkt u vaak met diefstalgevoelig materieel? Bescherm uw producten dan met SDNA. Gemarkeerd met een unieke code zijn de materialen veel minder interessant voor criminelen.

- Bouwmaterieel
Bescherm uw steigers en machines. Met SDNA op uw eigendommen zijn zij niet alleen onaantrekkelijk voor dieven, ook is er op een grote bouwplaats geen twijfel over welk materieel van u is.

- Bliksemafleiders
Door het gebruik van koper zijn bliksemafleiders een geliefd doelwit voor koperdieven. Met behulp van SDNA is ook na omsmelting nog te achterhalen waar ze gestolen zijn.

- Gereedschap
Ideaal voor (zelfstandige) loodgieters, timmerlieden en bouwvakkers. Voorkom diefstal van je gereedschap met behulp van SDNA.

- Tegen productvervalsing of namaak
Indien u SDNA aanbrengt op of toevoegt aan uw product is er geen twijfel over wie de producent is. Hierdoor kunt u uw merk en kwaliteit bewaken.