Doel

Microdust is een effectief middel in de strijd tegen diefstal. Het doel van de markering is om criminelen af te schrikken en ervoor te zorgen dat zij niet aan uw spullen komen. Wie Microdust gebruikt om zijn bezittingen te merken maakt het risico voor daders en helers groter. Gemarkeerd met een unieke code zijn producten voor de politie namelijk eenvoudig terug te leiden naar plaats delict en de rechtmatige eigenaar. SDNA Microdust is een sterk hulpmiddel voor de politie om het dossier tegen een verdachte rond te krijgen.

Minder diefstallen

De werking van Microdust is gebaseerd op het principe van geloofwaardige afschrikking. Met behulp van stickers, tags en borden maken gebruikers duidelijk dat hun goederen gemarkeerd zijn met SDNA. Dit zorgt ervoor dat daders op de hoogte zijn van het extra risico dat ze lopen.

Uit diverse onderzoeken naar het gebruik van SDNA-producten is gebleken dat het aantal diefstallen aanzienlijk afneemt wanneer gebruik gemaakt wordt van forensische markering. Uw bezittingen zijn door het gebruik van SDNA-markering veel minder aantrekkelijk voor dieven.

Tegen productvervalsing

Microdust is een unieke en praktisch niet te vervalsen markeringen. Dit betekent dat u het ook heel goed kunt gebruiken om vervalsing van uw goederen tegen te gaan. Wanneer u uw producten voorziet van Microdust of compononten hiervan heeft u ijzersterk bewijs in handen dat zij wel of juist niet door u geproduceerd of behandeld zijn.

Wilt u uw bezittingen beschermen tegen diefstal en vervalsing? Neem dan contact met ons op.